Skip to main content

Lasse Holm, 80 år, är mer aktuell än någonsin. Hur orkar karl’n?

"Grönare och nyttigare

blir det inte"

— Hemligheten ligger i min passion till musiken och mitt privilegium att ha ynnesten att få arbeta med unga hungriga och likasinnade människor, menar Lasse Holm och tillägger: Men, såklart har det ju också att göra med mitt allsidigt hälsosamma leverne. Numer kryddar jag min dagliga motion med kosttillskottet 1-Fits-All som verkligen ger mig en energiboost långt över vad jag förväntade mig.

Ständigt aktuell

Hösten 2023 gjorde han succé i TV-programmet ”Så Mycket Bättre” och i februari i år mottog Lasse Holm Kungliga Medaljen för sin kulturgärning i Sverige. Han är exekutiv producent för ”Diggiloo-gänget” som uppträder med 21 föreställningar under 24 dagar nu i sommar, och i sommar uppträder även ”Lasse Holm & Micke Bäck Band” vid ytterligare 20 föreställningar; däribland på Soliden.

Dessutom har musikalen med Lasses låtar dragit fulla hus i Malmö under 70 föreställningar från i höstas till nu i februari, och från slutet av september i år har musikalen premiär på Göta Lejon i Stockholm. Att säga att Lasse lever ett tämligen aktivt liv, sin beaktningsvärda ålder till trots, är en stor underdrift.

Hela 43 frystorkade ämnen från växtriket

Omöjlig att ersätta med färska grönsaker!

Hälsosam – men inte överdriven

— Min dag börjar med uppstigning vid 07-tiden och då kör jag mitt cirka 10 minuter långa gymnastikprogram med knäböj plus armar-, axlar- och bengympa. Detta räcker för att få igång kroppen för mig, berättar Lasse och fortsätter:

Men det gäller att vara konsekvent, jag har kört detta program i stort sett varje dag de senaste 40 åren. Sedan tar jag min fantastiska morgoncocktail ”1-Fits-All” som för övrigt såväl min fru som mina barn också med förtjusning använder.

Därefter följer frukost och promenad med hunden Heidi, 6 år. Det blir som regel minst 1 timmes promenad om dagen med Heidi plus 2-3 pass i veckan på motionscykeln. Så mitt tips är: Överdriv inte – lagom är bäst – Men, var konsekvent!

"1-Fits-All ger mig en energiboost långt över vad jag förväntade mig!"

Lasse Holm, 80, är stolt över att kunna rekommendera fler människor runtom i Sverige att prova 1-Fits-All.

Lasse Holm om 1-Fits-All:

— Om denna produkt kan sägas mycket. Till att börja med hade jag aldrig föreställt mig att jag skulle bli ambassadör för ett hälsopreparat, eller över huvud taget för någon enskild produkt. Men av en slump fick jag chansen att testa 1-Fits-All och eftersom jag varje morgon under drygt tio års tid stått och hackat ett helt batteri av grönsaker till min morgonsmoothie så tänkte jag att ”detta vill jag ge en chans”.

— Idag är jag helt såld på produkten. Jag sparar minst 20 minuter varje morgon från mitt grönsakshackande, får en minst lika nyttig smoothie, sparar pengar eftersom jag slipper onödigt svinn och bidrar till lägre transportkostnader vilket ger ett bättre klimatavtryck.

Framförallt gör 1-Fits-All mig både piggare och starkare. Jag känner mig helt enkelt stolt över att kunna rekommendera flera människor runt om i Sverige att prova 1-Fits-All.

Gör som Lasse Holm – Bli piggare och starkare med 1-Fits-All!

Just nu 300 kronor rabatt per månad i 3 månader!

Gör som Lasse Holm - Bli piggare och starkare redan idag!