OM OSS

MISSION

Vi vill göra det enkelt att leva sundare. Inte massa pillar som ska tas innan eller efter maten, flera gånger om dagen. Istället en portionsförpackning fulladdad med superfoods från växtriket. Blanda med vatten och drick på morgonen. Sedan är din dag fulladdad med vitaminer, mineraler och nyttigheter från frukter, grönsaker, svampar, mikroalger, spannmålsgräs, fröer, kryddor och rötter.

Hälsa

Det faktum att den allmänna hälsan i Sverige försämras med mindre motion och ensidig kost, inspirerade oss att göra skillnad

Nya vanor

Vi tror på kraften i förändring och att starta en ny vana. Det är lätt när det är så här enkelt! Vi samlar kraften från Green Superfoods för att bidra till en hälsosammare värld

Kvalité till rätt pris

Vi har kapat onödiga mellanled för att kunna erbjuda en noggrann sammansatt superfood till högsta kvalitet till bra pris.

Forskning

Vi är hälsonördar med stort intresse för den senaste forskningen. Tillsammans med experter har vi tagit fram en produkt vi själva använder och uppskattar

Green Superfood

Vi är stolta över att kunna erbjuda 1-Fits-All. En optimal blandning av 25 olika Green Superfoods

Teamet bakom din gröna boost

Vi är människor med olika bakgrund som har en gemensam passion: Det ska vara enkelt att leva sundare!
Vi drivs av att skapa innovativ hälsokost. Vi arbetar med företag och människor för att skapa en hälsosammare värld.

“Visionen är att alla ska ha tillgång till Green Superfood av bästa kvalitet.”

Johan AnderssonGrundare av 1-Fits-All
Styrelseordförande, grundare

Johan Andersson

Superentreprenören som ägnat stora delar av sitt liv åt hälsokost och en förkämpe för välbefinnande. Johan var under ett tag en av de största delägarna i hälsokostbutikskedjan Life, och har ett långt track record av företagsledande positioner i branschen. Meritlistan är lång och under åren har Johan tagit fram en diger lista av storsäljare inom hälsokost. Johan är också grundare av succéföretaget CURA of Sweden. Träning och fysisk aktivitet ligger högt på listan av intressen som inkluderar band annat golf, tennis och långpromenader.
CEO

Daniel Slavic

Projektledaren med ett genuint förstående för hälsokost och personlig utveckling. Tidigare i karriären har Daniel varit med och format strategi för några av nordens största konsumentvarumärken. Daniel är multisportare och gymfanatiker, som brinner för bland annat innebandy, skidor och löpning.
Strategisk rådgivare

Anton Truvé

Investmentbankern med lång erfarenhet av företagstransaktioner, främst i konsumentsektorn. Tillsammans med en lång rad av framgångsrika entreprenörer och investmentbolag har han spenderat timmar i strategiska diskussioner om företagsbyggande, entreprenörskap, framgångar och utmaningar. Har agerat rådgivare åt bland annat CURA, RevolutionRace, Bastard Burgers, IsaDora, String Furniture och Cooee Design. Före detta landslagskonståkare som med starkt intresse för träning och hälsa, som bland annat ägnar sig åt gymträning, skidåkning, löpning och vandring.
PRODUKTION

Tillverkat med höga krav på kvalitet och säkerhet

Vi samlar de bästa Green Superfoods från hela världen, som vi blandar och förpackar hos vår samarbetspartner i Storbritannien. Kvalitet och säkerhet är viktigt för oss, så självklart är fabriken certifierad enligt BRCS for Food Safety (före detta BRC)

10+

Ursprungsländer

UK

Tillverkning

ETT TRYGGT VAL FÖR DIN HÄLSA

Medlemmar i Svensk Egenvård

Vi som medlemmar av Svensk Egenvård följer de lagar, direktiv, förordningar och myndighetsföreskrifter som reglerar handeln med egenvårdsprodukter, exempelvis livsmedelslagen, och marknadsföringslagen. Vi följer också de av Svensk Egenvård antagna Branschriktlinjerna för säkra produkter.