TESTIMONIALS

SOphie
Sophie

“1-Fits-All asken har en reserverad plats i resväskan och gör det enkelt att få i mig de ämnen jag behöver för att prestera på topp”

SophieKonståkare, akrobat, och artist i Cirque du Soleil
LÄS MER OM SOPHIE
Kolla in snacket

Vad andra tycker om 1-Fits-All

“Skönt att jag slipper tänka ut vilka superfoods som jag ska köpa in, nu finns allt i ett.”

Anna Hedmark

“Adderar green superfoods till min träning för att prestera på topp.”

Axel Lindmark

“Tycker det är lätt med dagsdosen och funkar bra för mig som oftast reser runt”

Lucas Szczecinski

“Jag tycker det smakar fräscht och grönt, tycker om att det inte finns sötningsmedel eller tillsatt socker.”

Malin Lundén
Sophie

“1-Fits-All asken har en reserverad plats i resväskan och gör det enkelt att få i mig de ämnen jag behöver för att prestera på topp”

Sophie Brandeborn
Konståkare, akrobat, och artist i Cirque du Soleil

Sophie Brandeborn

En konståkare som jobbat hårt att nå framgång inom scenen. Ursprungligen från Sverige men är numer en världsmedborgare med hela garderoben i en resväska.

Karriären började i Sverige

Jag har tränat mycket och hårt i hela mitt liv. Jag blev uppfostrad inom artistisk gymnastik där jag tränade upp mot 36 timmar i veckan och deltog de sista två åren i ungdomslandslaget. Som 12 åring bytte jag bana, till isbanan. Övergången från gymnastik till konståkning lärde mig mycket om kroppsmedvetenhet och hälsotänk för att minska skaderisken när kroppen förändras. Jag hade turen att få hamna med ett bra gäng som hade en bra balans mellan disciplinerad träning och livet utanför. Det var en bra förberedelse inför den professionella karriär som väntade. I 5 år arbetade jag som professionell konståkare för ett av världens största lyxkryssnings företag och reste över hela världen. För att sedan bli upplockad av ett av världens största live underhållningsföretag, det prestigefulla Cirque du Soleil.

Det ska gå fort och det ska gå rätt till

Liksom konståkning och karriären går det mesta fort till, men det måste likväl gå rätt till - annars hamnar man rätt på isen. Med tiden som det enda jag saknar har jag lärt mig att prioritera och effektivisera det mesta i livet. Just kosten är dock något jag inte brukar låta komma i andra hand. Därför är jag mån om vilka kosttillskott jag adderar till kosten.

Blandning som passar mig

Livsstilen jag har, på konstant resande fot och med en ständig förväntan av att prestera på hög nivå gör att allt runt omkring måste effektiviseras och förenklas. Sömn och kost är nyckelspelarna för att kroppen ska orka. Därför är jag mån om vilka kosttillskott jag använder mig av. Med 1-Fits-All får jag enkelt i mig de ämnen jag vet min kropp behöver, allt från frukter till grönsaker och bark. Den smidiga förpackningen har en reserverad plats i resväskan.

“Jag har alltid varit intresserad av smidiga lösningar som förenklar och förbättrar min vardag och välbefinnande”

Karl Knoph
Läkare

Karl Knoph

Ständigt igång och alltid upptagen, men värdesätter träningen och välmåendet.

Trivs bra med livet trots en hektisk vardag

Jag har alltid varit väldigt upptagen med en massa olika saker samtidigt. Förutom ett krävande jobb som läkare så studerar jag för att ständigt utveckla mina kunskaper, men jag försöker också hitta tid för träningen, och såklart kvalitetstid med min fru. Jag har ibland funderat över om jag borde sakta ner men inser att det inte är ett alternativ för mig. Med tiden har jag därför i stället börjat leta efter lösningar som underlättar för mig och min fartfyllda vardag.

Stort intresse för nutrition och en kärlek till grönsaker och andra nyttigheter

Jag har ett stort intresse för kost och nutrition, och gillar att sätta mig in i vad jag stoppar i mig. Det känns bra att äta en god och balanserad kost, och att sedan addera det där lilla extra gör att jag känner att jag får en ytterligare boost. 1-Fits-All har en frisk smak som passar perfekt till frukost, oavsett om den sker på språng eller med familjen vid köksbordet.

Kontinuerlig träning för att hålla kroppen i trim och prestera på topp

Genom åren har jag hållit på med ett flertal sporter såsom fäktning, basket, löpning, skidåkning och en hel del annat. Numera är det främst styrketräning som gäller, och så försöker jag addera ytterligare löpträning och simning för att öka syreupptagningsförmågan och konditionen. Jag gillar att hålla mig aktiv, och på semestern ger jag mig gärna ut på en lång fjällvandring. Motion och hälsosam kost, kryddat med en dos Green Superfood till frukost gör att jag klarar av en stressig vardag!