Skip to main content

1-Fits-All gör det enkelt

  1. Slipp köpa samtliga superfoods separat

Då vår produkt består av totalt 25 superfoods, betyder det att du slipper köpa alla dessa 25 produkter separat för att få i dig motsvarande dos som 1-Fits-All erbjuder. Det gör att du både sparar pengar och plats i kylskåpet och skafferiet hemma hos dig. Det gör även att du kan vara mer selektiv kring vilka superfoods du vill konsumera färskt, exempelvis köpa färska bär och nötter till frukosten istället för att behöva forcera in gurkmeja och grönkål i matlagningen. 

 

  1. Underlätta din dagsdosering genom att ta med 1-Fits-All vart du än åker

Många andra aktörer inom Green Superfood kommer i stora plastförpackningar vars avsikt är att ha hemma på hyllan. Det gör dem dock väldigt osmidiga, vilket påverkar regelbundenheten i konsumtionen av dem. Då 1-Fits-Alls doseringar kommer i mindre förpackningar är de väldigt smidiga att packa med vart du än ska: till jobbet, till skolan, till landet, utomlands och så vidare! Det gör att du enkelt kan få i dig din dagsdosering av 1-Fits-All varje dag.

 

  1. Undvik korta bäst-före-datum vid köp av färska frukter och grönsaker

Många superfoods som vår produkt är gjord av, är framför allt frukt och grönt vilka behöver köpas färska om de skulle köpas var för sig. Färska varor kommer oundvikligt att så småningom bli dåliga och kan behövas slängas om du inte hinner konsumera dem i tid. Med 1-Fits-All undviker du risken för matsvinn då produkterna kommer i mindre påsar varje månad för att säkerställa att de är färska. Dessutom kommer många av dagens färska superfoods från exotiska länder, vilket gör att de behöver skickas till Sverige. Detta betyder att med hjälp av 1-Fits-All får du inte bara i dig all näring, utan du kan också känna dig lite som en miljöhjälte samtidigt.